-10% reducere disponibilă:

La dispozitie

Parcare privata
WiFi in camera
Termeni flexibile de închiriere
Micul dejun

Am fost în urmă cu două paturi săptămână cu prietenii. Foarte convenabil! Centrul orașului, totul este aproape. Apartamentul este frumos și elegant. Să ne întoarcem cu prietenii!

Mariana (Romania)
Double Apartment
Double Apartment

€70/ noapte

Double Studio
Double Studio

€60 / noapte

Twin Apartment
Twin Apartment

€70 / noapte

Galerie

Familion Apart-Hotel: Un loc perfect pentru a vă relaxa in inima orașului plin de viață, cazul în care veți găsi tot de ce aveți nevoie

Situat în centrul Chișinăului, Familion Apart-Hotel oferă apartamente moderne, cu un design rafinat și complectat cu cele mai noi tehnologii.

Oferim trei tipuri de apartamente: Apartament Double Studio, Studio apartament și un apartament Twin. Fiecare apartament are un pat king-size (două paturi separate în apartamentul Twin), baie proprie, aer condiționat și TV. Desigur, fiecare apartament are acces Wi-Fi gratuit. FAMILION Apart-Hotel oferă, de asemenea lenjerie de pat premium și mic dejun inclus. Este o alternativa perfecta la o cazare la un hotel obișnuit și destul de plictisitor.

Personalul FAMILION Apart-Hotel va face totul pentru oaspeții nostril: își câștigă existența în apartamentele noastre cel mai bun lucru sa întâmplat vreodată în viața lor. Din cauza termenii noștri de inchiere flexibile puteti petrecut timp magic în apartamentele noastre dacă este o noapte sau doua saptamani sau chiar niște luni.

La noi vă veți simți ca acasă!